Клуб маси

white baroque coffee table

Клуб маса Лара

Лара Рустична клуб маса Лара, е стилско парче мебел кое ќе внесе елеганција во Вашата дневна соба. Специфична плотна со неправилна правоаголна форма и уникатни масивни ногари и…
klub masa na dva stolba buka

Клуб маса М6

М6 Масичките за кафе се неопходни во уредување на дневните соби пред софата за работите што сакате да ги имате во близина. Клуб маса која се држи цврсто…
klub masa vo rusticen stil tehnika patina

Клуб маса Руст

Руст Безвременски дизајн на клуб маса Руст, ќе ве освои од прва. Вниманието ќе Ви го привлечат уникатните детали на ногарите и плотната, а за дополнителен рустичен ефект…
klub masa so buka plotna i pastelni krem nogarki

Клуб маса Камелија

Камелија Безвременска класика која се вклопува во секоја  дневна соба и внесува елеганција во секој дом. Tрпезаријата и дневната соба може да ја комбинирате со трпезариската маса Камелија…
kremklub masa so centralna nogarka

Клуб маса М2

М2 Сандарден облик и димензија која го олеснува изборот на клуб маса пред вашата гарнитура. Правоаголната форма со централна ногарка на кој има впечатлива лента со боја по…
bela klub masa so centralna nogarka buka

Клуб маса М1

М1 Модерен дизајн и елеганција, за класични но и урбани ентериери. Клуб маса како надополнение на трпезариската маса М1 со која формирате модерна пријатна вибрација во Вашиот дом.…
3 level coffee table in beechMDF

Клуб маса КМ01

КМ01 КМ01 е клуб маса за сите љубители на масивен и традиционален мебел. Со комбинирање на бои и материјали може да ја вклопите со останатиот дел од Вашата…
coffee table set with walnut top

Клуб маса Сириус

Сириус Доколку барате модерно и функционално парче на мебел, тогаш клуб масата Сириус е вистинскиот избор за Вас. Може да ги комбинирате, играјќи се со избор на бои…
klub masa so hrast plotna I metalni nogarki

Клуб маса Касио

Касио Современиот дизајн на клуб маса Касио ја покажува едноставноста и елеганцијата.  Комбинација на дрво и метал е идеална за сите модерни ентериери. Плотната на масата се изработува…
skandinavki stil klub masa od dab

Клуб маса Ригел

Ригел Клуб маса Ригел, со минималистички дизајн и многу можности за комбинирање. Заедно со масата Ригел формира трпезариски сет кој ќе Ве потсети на добро познатите скандинавски ентериери.…