Трпезариски маси

mala hrast masa za kafe bar I restoran

Трпезариска маса Кисо

Кисо Кисо е идеална маса за кујна или како трпезариска маса за четири лица. Минималистички едноставен изглед, кој ќе одговара на повеќе стилови. Уникатна е по својата тенка…
dining table with walnut and black epoxy

Трпезариска маса Епохи Голо

Епокси Голо Трпезариска маса од епоксид и масивно дрво орев ќе Ве освои со својата уникатност и квалитет. Комбинација од испреплетени метални ногари, кои даваат стабилност на масата…
baroken trpezariski set so pravi linii

Трпезариска маса Луиџи квадрато

Луиџиквадрато За создавањето на современ ентериер со нота на викторијански стил, односно ентериер од кралскиот период, може да биде тешко, ама затоа ние може да ви ја понудиме…
small dining table for caffee shop or restaurant

Трпезариска маса Минор

Минор Мала трпезариска маса во комбинација на дрво и метал, која креира модерен простор во кафе бар или ресторан, а благодарение на големата палета на бои за метал…
moderna trpezariska masa so zaobleni rabovi I eleganti nogarki

Трпезариска маса Лара

Лара Трпезариската маса Лара е уште една во низата на кралски маси која со својата специфична форма на плотна и заоблување на краевите и ногарите кои на самиот…
trpezariska masa so centralna nogarka

Трпезариска маса М5

М5  Средишниот дел на трпезариска маса М5 има два закосени дебели столба кои даваат V изглед и се интересен детал кој го разбива минималистичкиот изглед и дава премногу…
Trpezariska masa so plotna dab I buka krem nogarki

Трпезариска маса Маја Инт

Маја Инт Класична трпезариска маса која се одликува со едноставен дизајн, а можноста за комбинирање на бои и материјали дозволува да ја вклопите во модерни ентериери. Достапна е…
trpezariski set vo bela pokrivna boja i plav stof

Трпезариска маса Камелија

Камелија Трпезариската маса Камелија е безвременски модел кои ги краси модерните и традиционалните трпезарии. За сите оние кои сакаат едноставност, стабилност и јасна дефиниција, трпезарискиот сет Камелија дополнет…
trpezariska masa so dva stolba krem boja MDF

Трпезариска маса М6

М6 Правоаголна трпезариска маса која е поставена на два независни централни столбови. Масата М6 ќе внесе елеганција и стабилност во трпезаријата. Достапна е во голем избор на димензии,…
trpezariski set vo baroken stil

Трпезариска маса Луиџи

Луиџи Трпезариска маса Луиџи е за сите љубители на рустичниот стил, за оние луѓе кои сакаат да имаат траги од минатото, а сепак да се вклопат и во…