Доколку барате модерно и функционално парче на мебел, тогаш клуб масата Сириус е вистинскиот избор за Вас.

Може да ги комбинирате, играјќи се со избор на бои и материјали или да ја користите поединечно како помошен елемент во Вашиот дом. Достапни се со повеќе варијации на висини со што влегуваат една под друга.

Плотната може да биде изработена од бука, даб, орев или пастелни нијанси, а металните ногари може да бидат во различни нијанси.

Достапни димензии

Ф60 см висина 42 см

Ф80 см висина 42 см

Ф80 см со висина 45 см

Ф100 см со висина 45 см

Погледнете и други модели