Стол Аурора

Функционалност и дизајн.

Повеќе

Стол Клои

Квалитетот е во деталите.

Повеќе

Барска Колекција

За секој тип на простор.

Повеќе
Мебел за секој простор

Повеќе од 25 години искуство

Со врвни дизајнери и мајстори создаваме мебел кој трае со генерации.

Бесплатна достава

2 години гаранција

Домашен производ

Успешни приказни

Проекти

Нашите производи нудат комбинација на дизајн и квалитет и се директен одговор на сите потреби за угостителски објекти.

Stolici za restoran

Ресторан ‘ Kumanovo Spa ‘

Stolice i Masa od furniran orev za restoran

Ресторан ‘ Caruso ‘

Barska stolica za kafe bar

Кафе Бар „ Зен “

Mebel za restoran

Lounge Bar ‘ Agora ‘

Metalni stolici za kafe bar

Кафе Бар ‘ Трговски ‘

Магазин

Прочитајте за најновите трендови и совети во ентериерот и дизајнот.

Logo

Дизајнерско Катче: TAU Design

    Како бренд кој има успешна соработка со дизајнери на ентериери и проектантски студиа, делот „ Ди…