Евелин е оригинална и анатомска столица, која благодарејќи на својата функционалност и форма овозможува да уживате во сите мигови, без разлика дали сте во трпезарија, на работа, во ресторан или кафетерија.

Лесно се вклопува со секаков тип на маса, како со кружни трпезариски маса така и со правоаголните Вега и Орион поради острите агли. Столот Евелин е погоден за секоја просторија, како столица за работно биро, трпезариска столица или спална соба, при што сведочи за квалитет и трајност.

Ногарите се изработуваат од масивно дрво бука, даб или орев, комбинирајќи ги со мебел штоф по Ваша желба.

Димензии:

Ширина: 56 см

Висина: 86 см

Должина: 56 см

Должина на седиштето: 47 см

Висина на седиштето: 50 см

Тежина 8 кг

Погледнете и други модели