Трпезариската столица Ева со својата удобност никого не остава рамнодушен. Седлото и наслонот се анантомски направени да ги следат линиите на телото.

Безвременска класика која со својот дизајн и висок квалитет ќе најде пат до Вашата трпезарија. Со трпезариската маса Ева формираат трпезариски сет кои трае со години.

Рамката е од дрво бука која се бајцува во бои на бука и покривни бои како бела и крем.

Димензии:

Должина 63 см

Ширина 43 см

Висина 92 см

Висина на седло 50 см

длабочина на седло 46 см

Погледнете и други модели