Барска столица со метални ногарки со помешана модерна и индустриска привлечност, нуди удобност и стил. Потпирачот за грб изработен од висококвалитетна пена обезбедува удобност и можете да седите онолку долго колку што сакате.

Секоја столица може да биде изработена по Ваш избор на боја за мебел штоф плиш, како и боја на металната конструкција, со што се добива персонализирано парче мебел кое совршено ќе се вкопи во вашиот ентериер.

Моделот е достапен со две висини, зависно од висината на шанкот. За висина на шанк од 90 см соодветен е понискиот модел на барски стол Клои A со висина на седло 60 см. Додека за висина на шанк од 105 см соодветен е повисокоит модел Клои Б со висина на седло од 75 см.

 

Димензии:

Ширина: 42 см

Висина: 94 см

Длабочина: 52 см

Длабочина на седиштето: 40 см

Висина на седиштето: 66 см

Погледнете и други модели