Трпезариска маса Вега е идеална за оние кои преферираат прави линии и класичен стил, со можност за продолжување на плотна за посебни моменти со целото семејство.

Благодарение на квалитетниот механизам за продолжување на масата, во само неколку едноставни чекори може да ја зголемите масата од 160 см до 210 см .

Конструкција и ногари целосно се изработени од масивно дрво бука, даб или орев, а плотната е од фурниран медијапан. Избор на материјали и димензии дозволува лесно да го вклопите во просторот.

Достапна во димензии:

160/90+50 см

180/90+50 см

Висина 76 см

Погледнете и други модели