Барска колекција

kruzna barska masa dab

Барска маса Венето

Венето Барските маси се идеални за кафетерии, барови или места каде треба да заштедите простор, а притоа сакате да го задржите квалитетот и дизајнот. Идеална маса за индустриски…
masa za bar so metalni nogarki

Барска маса Toскана

Тоскана Барате маса која ќе обезбеди квалитет и естетика на Вашиот кафе-бар или ресторан? Нашиот модел на барска маса Тоскана, ќе ги задоволи стандардите за квалитет, дизајн и…
barska stolica so metalni nogarki I bela koza

Барска столица Зои

Зоиниска Едноставен, удобен и издржлив – барскиот стол Зои го отсликува минималистичкиот дизајн. Благодарение на големата слободна површина за седење со сигурност ке ја пронајдете омилената положба и…
barska tolica so metalni nogarki i tirkizen stof

Барска столица Наоми

Наомивисока Барска столица, која освојува на прв поглед со својот минималистички изглед и прави линии. Металните ногарки, нудат стабилност, а заедно со висококвалитетниот мебел штоф формираат барски стол…
barska tolica so metalni nogarki i siv stof

Барска столица Наоми

Наоминиска Барска столица, која освојува на прв поглед со својот минималистички изглед и прави линии. Металните ногарки, нудат стабилност, а заедно со висококвалитетниот мебел штоф формираат барски стол…

Барска столица Клои

Клоиниска Барска столица со метални ногарки со помешана модерна и индустриска привлечност, нуди удобност и стил. Потпирачот за грб изработен од висококвалитетна пена обезбедува удобност и можете да…
bar chair with metal legs and grey velvet

Барска столица Клои

Клоивисока Барскиот стол Клои во класичен стил, со модерен индустриски пресврт. Честер елементите, искомбинирани со метални модерни ногари ја прават оваа барска столица единствена по својот изглед. Седлото…