Трпезариски столици

Откријте широк асортиман на трпезариски столчиња кои беспрекорно се интегрираат во вашата внатрешна естетика. Од боја до материјал, ние ќе изработиме столица што ја отсликува суштината на вашиот простор.

Повеќе

Вега

Трпезариска маса

Повеќе

Ресторан ``Deja Vu``

Мебел за секој тип на простор.

Повеќе
Мебел за секој простор

Повеќе од 25 години искуство

Со врвни дизајнери и мајстори создаваме мебел кој трае со генерации.

Бесплатна достава

2 години гаранција

Домашен производ

Успешни приказни

Проекти

Нашите производи нудат комбинација на дизајн и квалитет и се директен одговор на сите потреби за угостителски објекти.

Магазин

Прочитајте за најновите трендови и совети во ентериерот и дизајнот.

Logo

Дизајнерско Катче: TAU Design

    Како бренд кој има успешна соработка со дизајнери на ентериери и проектантски студиа, делот „ Ди…