Секогаш во тренд : Земјени тонови

Со наближување на есента, доаѓа и сезоната на останување дома, а потребата за удобност и смиреност се рефлектира уште повеќе во нашите ентериери.  Во фокус е текстура, како вештачка кожа, кадифе, дрво и останати природни материјали кои се во центарот на вниманието. Боите се природни и земјени, во нијанси на беж, кафеаво и сите складни и мирни тонови.

Stoli i Klub masa

Клуб Маса Сириус      /     Трпезариска столица Аурора

 

Земјените тонови даваат топла и пријатна атмосфера, а особено се препорачуваат во простори за домување. Погодни се за мали станови каде визуелно може да го зголемат просторот.

 

Trpezariski set

                                                Трпезариски стол Евелин   /   Трпезариска маса Сириус

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *