Трпезариска столица Аурора со навидум класично седло и ногари, но со полукружниот наслон добива модерен дизајн и анатомско седење.

Внесува впечатлива елеганција во секој простор, од  дом  до ресторан. Поради неговата функционалност, можност за комбинирање на материјали, наоѓа голема примена во опремување на угостителски објекти.

Ногарите може да се изработат од масивно дрво бука, даб или орев. Лесно се комбинираат со сите типови на маси, особено со кружни трпезариски маси Сириус и Поларис.

Димензии:

Ширина: 51 см

Длабочина: 58 см

Висина: 85 см

Висина на седло: 49 см

Тежина: 7 кг

Погледнете и други модели