Трпезариски столици

trpezariska stolica vo svetlo krem stof i masivno drvo dab

Асја

со раконаслон

Зои

метални ногарки

Нaoми

метални ногарки

Нaoми

дрвени ногарки

Клои

метални ногарки

Клои

дрвени ногарки

Ноа

метални ногарки

Ноа

дрвени ногарки

Ариа

дрвени ногарки

Луиџи

со раконаслон

Росела

со раконаслон