Стол Доротеа е синоним за удобност и квалитет. Впечатливи детали, започнувајќи од наслоните за раце кои се сместени на самото седло, па се до деталот на долниот дел на наслонот изработен од квалитетен мебел штоф.

Доколку Ви е потребна столица за ресторан, трпезарија или кафетерија, каде удобноста е приоритет, тогаш овој модел е вистинскиот избор за Вас!

Кружните ногари се изработуваат од масивно дрво бука, даб или орев. За дополнителен комфорт, при тапацирање на наслонот се поставени еластични појаси, како и дополнителни федери и сунѓер на седлото.

Спецификации:

Ширина: 56 см

Висина: 85 см

Должина: 64 см

Должина на седиштето: 46 см

Висина на седиштето: 47 см

Тежина 8,8 кг

Погледнете и други модели