Магазин

Секогаш во тренд : Земјени тонови

Со наближување на есента, доаѓа и сезоната на останување дома, а потребата за удобност и смиреност се рефлектира уште повеќе во нашите ентериери.  Во фокус е текстура, како…

Trpezariska masa vo minmalisticki stil

Совети за минималистичка трпезарија

Трпезаријата е од големо значење за секој дом, бидејќи е просторија каде ги поминувате заедничките мигови со Вашите најблиски. Новите трендови и новиот начин на живот кој се…