Минималистички стил на столица, која е доказ дека удобноста и дизајнот одат заедно. Столот Ноа е изработен од метална контрукција, целосно прекриена со висококвалитетен мебел штоф, карактеристичен по квадратни штепови.

Одличен избор за помали трпезарии, ресторани или барови. Може да се комбинира со трпезариска маса Ригел, која ги има истите коси ногари.

Дизајнирани коси ногари од масивно дрво бука или даб, дополнително влијаат на стабилноста и квалитетот. Трпезариската столица Ноа е достапена и со метални ногари.

Спецификации:

Ширина: 47 см

Висина: 86 см

Должина: 60 см

Должина на седиштето: 45 см

Висина на седиштето: 47 см

Тежина 7 кг

Погледнете и други модели