Стол со метални ногари кој се карактеризира со единствен дизајн и удобност. Седиштето е направено од метална конструкција, целосно тапацирана со квалитетен мебел штоф.

Металните ногари дополнително влијаат на стабилноста и со тоа е одличен избор како столица за кафе бар, ресторан или трпезарија, каде  дизајнот и комфортот Ви се подеднакво важни.

Големиот избор на бои за метал и мебел штоф, допринесуваат трпезариската столица Ноа да може да се вклопи во сите простории.

Спецификации:

Ширина: 47 см

Висина: 86 см

Должина: 60 см

Должина на седиштето: 45 см

Висина на седиштето: 47 см

Тежина 8,2 кг

Погледнете и други модели