Функционален модел на стол кој со својот дизајн и квалитет е идеално решение за вашиот ресторан, хотел или клуб.

Креирајте хармонична атмосфера во Вашата трпезарија, комбинирајќи ја столицата Ариа со трпезариската маса Ригел, кој ги имаат впечатливите коси ногари.

Лесно вклоплив  во секој ентериер благодарение на големата палета од високо квалитетни штофови, во комбинација со ногари од масивно дрво даб или бука, по Ваш избор.

Ширина: 47 см

Висина: 86 см

Должина: 60 см

Должина на седиштето: 45 см

Висина на седиштето: 47 см

Тежина 7 кг

Погледнете и други модели