Единствена по својот дизајн столица Катја со благ раконаслон му дава посебна потпора на Вашето тело. Дизајнирана за модерни кафулиња и ресторани, а зошто да не и за Вашата трпезарија.

Трпезарискиот стол Катја е идеален за ресторани, нудејќи им на гостите високо ниво на удобност при седење, а висококвалитетните материјали во одредена палета на бои формираат пријатна атмосфера во секој угостителски објект.

Со вистинскиот избор на бои на мебел штоф и дрво, дава софистициран изглед на ентериерот. Ногарите може да се изработат од масивно дрво бука, даб или орев, во повеќе нијанси.

Димензии:

Ширина: 54 см

Висина: 81 см

Должина: 58 см

Должина на седиштето: 48 см

Висина на седиштето: 50 см

Тежина 7,8 кг

Погледнете и други модели