Трпезариската столица Стела отстапува од стандардните форми и е некоја верзија на мини фотеља, која ќе Ви овозможи удобност со часови.

Лесно се вклопува во мали или големи простории, ресторани и кафетерии. Во комбинација со кружни маси Сириус и Поларис формира хармонична целина во ентериерот.

Полукружниот наслон обезбедува ергономично седење, а ногарите од масивно дрво бука, даб или орев, овозможуваат квалитет и стабилност.

Димензии:

Ширина: 54 см

Висина: 80 см

Должина: 58 см

Должина на седиштето: 43 см

Висина на седиштето: 48 см

Тежина 9,8 кг

Погледнете и други модели