Столица Аника, на прв поглед потсетува на фотеља е гаранција за удбност и квалитет. Високиот наслон и раконаслони допринесуваат за анатомско седење и за повеќе часовно уживање.

Столот Аника е карактеристичен и единствен по својата намена, идеален како канцелариски стол, столица за ресторани, трпезарија или како столица за Вашето биро каде што ќе работите од удобноста на Вашиот дом.

Косите ногари изработени од масивно дрво бука или даб, во комбинација со трпезариската маса Ригел формираат целина која не може да остане незабележана во просторот.

Димензии:

Ширина: 56 см

Висина: 87 см

Должина: 57 см

Должина на седиштето: 43 см

Висина на седиштето: 49 см

Тежина 8,4 кг

Погледнете и други модели