Столица со метални ногари, дизајнирана за вистински хедонисти. Со својот индустриски дизајн дава поинаков стил на Вашата трпезарија, ресторан, кафетерија.

Во комбинација со нашите модели на трпезариски маси Орион , Касио  или Сириус креира ултра модерен ентериер кој никого не остава рамнодушен. Металните ногари даваат дополнителна стабилност, при што се користи со генерации.

Избор за боја на метал е во Ваши раце, од палетата со девет нијанси. За сите оние кои сакаат класичен стол со дрвени ногари, Ви го препорачуваме Наоми.

Димензии:

Ширина: 50 см

Висина: 85 см

Должина: 59 см

Должина на седиштето: 43 см

Висина на седиштето: 48 см

Тежина 9,4 кг

Погледнете и други модели