Функционален модел на трпезариска столица, со егрономско седло направен од висококвалитетни материјали.

Удобноста кој ја нуди столот Наоми никого не остава рамнодушен. Погодна е за долгочасовно седење, со што е одличен избор како столица за ресторан, бар, или едноставно како дел од Вашата трпезарија.

Столот е поставен на коси ногари, кои може да бидат направени од масивно дрво бука или даб. Столица Наоми со метални ногарки е замена за сите кој го преферираат металот.

Димензии:

Ширина: 50 см

Висина: 85 см

Должина: 59 см

Должина на седиштето: 43 см

Висина на седиштето: 48 см

Тежина 8.4 кг

Погледнете и други модели