Модерна француска класика како надополнување на трпезарискиот сет за сите љубители на столици со и без раконаслон. Уживајте во убавината и удобноста на трпезариската столица Росела која е инспирирана од барокниот стил.

Овална рамка со раскошните украси му даваат на овој стол гламурозен изглед а фино тапацираното седло изобилува со грациозно седење.

Изборот на мебел штоф и боја на дрво е на Вас, избирајќи од големата палета на бои за дрво бука, помеѓу кои најсоодветна за оваа трпезариска столица е кога е фарбана во техника патина.

Димензии:

Должина 55 см

Ширина 58 см

Висина 99 см

Висина на седло 52 см

Длабочина на седло 42 см

Погледнете и други модели