Со внимателно изработени детали, трпезариска столица Брианзола ќе ве однесе во друга ера. Во комбинација со трпезариската маса Брианзола Вашата трпезарија ќе добие безвременски рустичен изглед.

Орнаменти се истакнуваат не само во потпирачот за грб, туку и во вешто изработените детали на ногарките и седчкиот дел кој даваат декоративен изглед.

Седлото и наслонот е изработен од квалитетен мебел штоф, а рамката е изработена од масивно дрво бука.

Димензии:

Должина 53 см

Ширина 49 см

Висина 99 см

Висина на седло 52 см

Длабочина на седло 42 см

Погледнете и други модели