Удобна полу фотелја, во која ќе ја најдете својата комфорт зона и нема да сакате да ја напуштите.

Полукружната форма на столот Ирис овозможува удобно да се потпрете и да уживате во омиленото јадење, без разлика дали се наоѓате во ресторан или во Вашата трпезарија.

Оваа столица нуди можност на комбинација на дрво орев, бука или даб со голем избор на  материјали, со што лесно ќе се вклопи во ентериерот и ќе го обележи со нота на елеганција и оригиналност.

Спецификации:

Ширина: 55 см

Висина: 81 см

Должина: 57 см

Должина на седиштето: 47 см

Висина на седиштето: 50 см

Тежина 9,4 кг

Погледнете и други модели