Претставителен, удобен и грациозен, овој барокен стол со раконаслон зборува за шармот на минатото.

Орнаменти се истакнуваат на вешто изработените ногарки кои обезбедуваат декоративен изглед.

Трпезариската столица со раконаслон е надопoлнување на трпезарискиот сет Луиџи кои во техника патина го доловува  барокниот стил, во комбинација со кружната трпезариската маса Луиџи, формирате рустична трпезарија.

 

Димензии:

Должина 60 см

Ширина 57 см

Висина 98 см

Висина на седло 52 см

Длабочина на седло 42 см

Погледнете и други модели