Столот Клои е нашиот best-seller кој со својот уникатен дизајн оплемени многу домови и угостителски објекти.

Безвременскиот дизајн со честер елементи во комбинација со мебел штоф плиш се причина зошто секој дизајнер или архитект го избира овој модел.

Столицата е изработена од метална рамка, а наслонот и седечкиот дел е обложен со сунгер и неткаен текстил. Ногарите може да бидат изработени од масивно дрво бука, даб или орев, а за похрабрите достапена столица Клои со метални ногари.

Димензии:

Ширина: 47 см

Висина: 85 см

Должина: 57 см

Должина на седиштето: 46 см

Висина на седиштето: 47 см

Тежина 7,8 кг

Погледнете и други модели