Трпезариската столица Франческа е спој на функционалност, естетика и квалитет. Специфична полукружна форма со отворен дел на наслонот, анатомско седење и раконаслон допринесуваат овој стол да се издвои од другите по својот дизајн.

Оваа столица, ќе внесе елганција во Вашата трпезарија и ќе се вклопи во секој простор, а притоа ќе Ви даде чувство на удобност и стабилност.

Ногарите може да бидат изработени од масивно дрво бука, даб или орев, седишниот дел е обложен со мебел штоф по Ваш избор.

Спецификации:

Ширина: 56 см

Висина: 87 см

Должина: 61 см

Должина на седиштето: 49 см

Висина на седиштето: 50 см

Тежина 8,6 кг

Погледнете и други модели