Кружна маса која ќе стави акцент на Вашата трпезарија. Испреплетени метални ногари и кружна плотна како чиста геометриска форма, формираат една целина која не може да остане незабележана.

Идеална за помали трпезарии со можност за комбинирање на трпезариски столици со дрвени или метални ногарки од нашата понуда.

Плотната се изработува од фурниран медијапан бука, даб или орев, а металот е достапен во неколку нијанси. Со можноста за комбинирање на бои, лесно ќе ја вклопите во секое катче од Вашиот дом или ресторан.

Достапни димензии:

Ф110 см

Ф120 см

Погледнете и други модели