Доколку барате модерно и функционално парче на мебел, тогаш клуб масата Сириус е вистинскиот избор за Вас.

Може да ги комбинирате, играјќи се комбинации на бои и материјали или да ја користите поединечно како помошен елемент. За опција Ф80см достапни се две висини кои може да ги комбинирате, при што влегуваат една под друга.

Плотната може да биде изработена од фурниран медијапан бука во природни или пастелни нијанси, даб или орев, а за металните ногари може да изберете една од десетте нијанси.

Достапни димензии

Ф60 см висина 42 см

Ф80 см висина 42 см

Ф80 см со висина 45 см

Ф100 см со висина 45 см

Погледнете и други модели