Барските маси се идеални за кафетерии, барови или места каде треба да заштедите простор, а притоа сакате да го задржите квалитетот и дизајнот. Идеална маса за индустриски и модерни ентериери.

Плотната е достапна во повеќе стандардни димензии, што ја прави лесно прилагодлива и помага да заштедите простор. Достапна е во две висини така што може да ја комбинирате со високи барски столици или пониски.

Плотната се изработува од фурниран медијапан бука, даб или орев по Ваш избор, а за металот се достапни 10 нијанси.

Достапни димензии на плотна:

Ф 70 см

Ф 80 см

Ф 90 см

Димензија на висина:

90 см

105 см

Погледнете и други модели