Барска столица Алексис е идеално решение за кујнски остров, трпезарија или мини бар. Изработена е од метални ногари кои може да бидат во повеќе нијанси.

Спој на современа и индустриска естетика. Благодарение на внимателно изработените детали и квалитет барскиот стол Алексис е одлично решение за ресторани, кафетерии или јавни објекти.

Доколку сакате да креирате хармоничен простор, Ви го препорачуваме трпезарискиот стол Алексис.

 

Димензии:

Ширина: 53 см

Висина: 95 см

Должина: 61 см

Висина на седиштето: 62 см

Погледнете и други модели