Едноставен, удобен и издржлив – барскиот стол Ноа го отсликува минималистичкиот дизајн. Благодарение на големата слободна површина за седење со сигурност ке ја пронајдете омилената положба и ќе уживате со часови без разлика дали сте во вашата кујна на кујнскиот остров или во омилениот бар.

Ергономското седење е загарантирано со наслонот кој го држи исправено телото и седлото низ кое се простираат квадратните штепови. За издржливоста и стабилноста се задолжени металните ногарки.

Моделот е достапен со две висини, зависно од висината на шанкот. За висина на шанк од 105 см соодветен е повисокоит модел Ноа Б со висина на седло од 75 см.

Димензии:

Ширина: 43 см

Висина: 111 см

Длабочина: 54 см

Длабочина на седиштето: 40 см

Висина на седиштето: 75 см

Погледнете и други модели