Едноставен, удобен и издржлив – барскиот стол Зои го отсликува минималистичкиот дизајн. Благодарение на големата слободна површина за седење со сигурност ке ја пронајдете омилената положба и ќе уживате со часови без разлика дали сте во вашата кујна на кујнскиот остров или во омилениот бар.

Ергономското седење е загарантирано со наслонот кој го држи исправено телото и седлото низ кое се простираат квадратните штепови. За издржливоста и стабилноста се задолжени металните ногарки.

Голем избор на варијации на бои и материјали, што го прават идеален кандидат како барска столица за бар, ресторан или било кој тип на угостителски објект.

Моделот е достапен со две висини, зависно од висината на шанкот. За висина на шанк од 90 см соодветен е понискиот модел на барски стол Зои A со висина на седло 62 см.

 

Ширина: 43 см

Висина: 96 см

Длабочина: 54 см

Длабочина на седиштето: 41 см

Висина на седиштето: 62 см

Погледнете и други модели