Клуб маса ЕВА, со дизајн и квалитет во кој ќе уживате додека се релаксирате во Вашата дневна соба. Достапна е во правоаголна и квадратна форма, со карактеристични ногари од масивно дрво.

Формирајте трпезариски сет, комбинирајќи ги со трпезариска маса Ева, која го има истиот дизајн.

Ногарите се изработени од масивно дрво бука, достапна во неколку нијанси, додека плотната е од фурниран медијапан. Со големиот избор на нијанси на дрво лесно може да го вклопите во повеќе стилови.

Достапни димензии

110/70 см

90/90 см

Висина 40,5 см

Погледнете и други модели