КМ01 е клуб маса за сите љубители на масивен и традиционален мебел. Со комбинирање на бои и материјали може да ја вклопите со останатиот дел од Вашата дневна соба.

Карактеристична е по три нивоа на плотна, со кои се обезбедува простор за одлагање за сите работи да Ви се до рака.

Достапна е во голем избор на материјали и бои, а се изработува од фурниран медијапан бука, даб или орев по Ваш избор.

Достапни димензии:

120/80 см

140/80 см

Висина 40.5 см

Погледнете и други модели