Модерен дизајн и елеганција, за класични но и урбани ентериери.

Клуб маса како надополнение на трпезариската маса М1 со која формирате модерна пријатна вибрација во Вашиот дом.

Клуб маса со централен столб кој по Ваша желба може да се изработи во друга боја, комбинирајќи бои и материјали.

Достапен во димензија 110/70 см

Висина 40 см

Погледнете и други модели