Масичките за кафе се неопходни во уредување на дневните соби пред софата за работите што сакате да ги имате во близина.

Клуб маса која се држи цврсто на два столба, како надоплонување на трпезариската маса М6.

Клуб масата се произведува од фурниран медијапан бука, даб или во пастелни покривни бои.

Достапна во димензија 110/70 см

Висина 40 см

Погледнете и други модели