Клуб маса Орион истовремено ќе стане и уметнично дело и функционално парче мебел во домот.

Формирајте целина во Вашиот дом, комбинирајќи ја со трпезариска маса Орион.

Се изработува со плотна во фурниран медијапан бука, даб или орев во неколку повеќе нијанси и ногари кои се испреплетени во вид на мрежа, при што дополнително влијаат на дизајнот и стабилноста.

Достапна во димензија 110/70 см

Висина 42 см

Погледнете и други модели