Клуб маса Ригел, со минималистички дизајн и многу можности за комбинирање. Заедно со масата Ригел формира трпезариски сет кој ќе Ве потсети на добро познатите скандинавски ентериери.

Косите ногари и конструкцијата се изработува од масивно дрво, додека плотната е од фурниран медијапан. Заоблените агли на плотната ја прават масата безбедна, особено за најмалите.

Се изработува од дрво бука, даб во стандардни и пастелни нијанси, а може и да се комбинира во две бои.

Достапна во димензија 110/70 см

Висина 43 см

Погледнете и други модели