Trpezariski stolici i trpezariska masa so drveni nogari

Дрво или метал – кој е изборот за Вашата трпезарија?

При избор на мебел за трпезарија, треба да внимаваме на повеќе работи. Почнувајќи од обликот на трпезаријата, за колку луѓе е наменета, колку често имаме гости – сите…

Sofa Michelin

Дизајнерско Катче: AIG Engineering

AIG Инжинеринг е биро за проектирање и студио за внатрешни уредување, лоцирано во Куманово, основано 2020 година од Андреј Митевски и Ива Митевска. Во продолжение можете да прочитате…

Logo

Дизајнерско Катче: TAU Design

    Како бренд кој има успешна соработка со дизајнери на ентериери и проектантски студиа, делот „ Дизајнерско Катче “ го посветуваме на нив, каде ќе прочитате нешто…

Секогаш во тренд : Земјени тонови

Со наближување на есента, доаѓа и сезоната на останување дома, а потребата за удобност и смиреност се рефлектира уште повеќе во нашите ентериери.  Во фокус е текстура, како…

Stolici so metalni nogari

Како да изберете столици за Вашата маса?

На сите ни е добро познато кога столот е премногу мал или премногу голем. Едниот е претежок, а другиот не е стабилен. Во продолжение Ви даваме неколку предлози…

Trpezariska masa vo minmalisticki stil

Совети за минималистичка трпезарија

Трпезаријата е од големо значење за секој дом, бидејќи е просторија каде ги поминувате заедничките мигови со Вашите најблиски. Новите трендови и новиот начин на живот кој се…