Минималистички стил на столица, која е доказ дека удобноста и дизајнот одат заедно.

Стол С-024 е изработен од метална контрукција, целосно прекриена со висококвалитетен мебел штоф, карактеристичен по квадратни штепови.

Дизајнирани коси ногари од масивно дрво бука или даб, дополнително влијаат на стабилноста и квалитетот. Столот С-024 е достапен и со метални ногари.

Одличен избор за помали трпезарии, ресторани или барови. Може да се комбинира со маса М-11 (линк), која ги има истите коси ногари.

Димензии:

Ширина: 47 см

Висина: 86 см

Должина: 60 см

Должина на седиштето: 45 см

Погледнете и други модели