Софа Bella е модерна и уникатна по својот дизајн. Овој современ тросед е составен од добро дефинирани форми и меки кривини, без остри агли, а рацете, седиштата и грбот се нежно закривени, обезбедувајќи пријатен изглед од секој агол.

Неговиот уникатен дизајн овозможува на потпирачот за грб и потпирачот за рака да се поместуваат без напор, во положбата која нуди голем број можности за седење или спиење. Прифаќајќи ја својата отворена и неструктурирана природа, Бела станува повеќе од обична софа, се трансформира во магична фокусна точка за вашата соба.

Металните стапала го издигнуваат троседот, трансформирајќи го во исклучителен декоративен елемент кој го краси вашиот животен простор со неспоредлива елеганција.

Димензии:

245/105 см

205/105 см

165/105 см

105/105 см

Голема перница 85/43/32 см

Мала перница 68/24/23 см

Погледни и други модели