Ви ја претставуваме софа Vanity – каде удобноста се дополнува со функционалност. Подигнете го Вашиот животен простор со нашиот дизајн на софа, кој со своите димензии се прилагодува на вашите уникатни преференции.

Создадовме софа имајќи ја предвид разновидноста на секој простор за живеење. Нашиот модуларен систем ви овозможува да создадете совршен распоред на модулите, без разлика дали се работи за пространа модуларна софа или опција со двосед, тросед и табуретка.

Благодарение на опција за усогласување со ткаенини, софа Ванити може да се усогласи со нашите трпезариски столчиња. Така имате слобода да создадете кохезивна и визуелно неверојатна визија за вашата дневна соба. Прифатете ја слободата да го дизајнирате вашиот совршен простор со разноврсната Vanity Sofa.

Погледнете и други модели