Минималистичка трпезариска маса која ги спојува дрвото и металот. Едноставен дизајн кој лесно ќе го вклопите во Вашата трпезарија.

Масата Касио е достапна во 6 димензии, која ги задоволува потребите на мали трпезарии, но и на големи со можност за поставување на поголем број на трпезариски столици.

Масата може да биде со фиксни димензии почнувајќи од 140/90 см. па се до 180/90 см. со можност за продолжување од 50 см. за посебни семејни настани, без да ја промени естетиката.

Достапни димензии:

140/90 см

160/90 см

180/90 см

140/90+40 см

160/90+50 см

180/90+50 см

Висина 76 см

Погледнете и други модели