Уникатнo изработeна маса од епоксидна смола и масивно дрво мазел, единствен примерок кој ќе биде вистинско ремек дело во Вашиот дом.

Епоксидната смола е транспарентна и дава 3D ефект. Масата е со димензија 200/100 см и дозволува поставување на минимум осум столици.

Плотната се држи на метални ногари кои ја прават уште поатрактивна. Епоксидна маса за сите храбри кои сакаат да имаат уметничко дело во трпезаријата.

200/100 см

Висина 77 см

Погледнете и други модели