Трпезариска маса во стандардна правоаголна форма и специфични ногари.

Изработена од дрво бука и со механизам за продолжување од 40 см со што за кратко време ќе добиете поголема површина за Вашите семејни прослави.

Формирајте складен трпезариски сет, комбинирајќи јa со столот Ева. Достапна е во две димензии и лесно ќе ја вклопите во помали или поголеми трпезарии.

Достапни  димензии:

130/90+40 см

150/90+40 см.

Погледнете и други модели