Изберете маса со класична елеганција, како одраз на Вашиот стил. Ногарите од масивно дрво бука, ја прават масата стабилна и единствена.

Голем број на можности за да ја вклопите во секоја трпезарија, благодарение на трите димензии со опција за продолжеток. Во само два едноставни чекора, може да ја продолжите површината за јадење.

Маса Ива е изработена од масивно дрво бука ногари и конструкција, додека плотната е од фурниран медијапан. Достапни се повеќе нијанси на бука, како и пастелни нијанси, со што лесно ќе ја вклопите.

Достапни димензии:

ф90+32 см

ф120+40 см

140/90+40 см.

Погледнете и други модели