Трпезариска маса што се продолжува за сите љубители на мебел од дрво и метал. Металните ногарки со извонреден облик ја прават оваа маса ремек дело во секоја трпезарија.

Трпезариска маса Cassini е достапна во димензии, кои ги задоволуваат потребите на малите и на големите трпезарии, со можност за поставување на поголем број трпезариски столчиња.

Трпезариска маса Касини може да биде со фиксни димензии почнувајќи од 160/90 cm. до 180/90 см. но и со можност за продолжување од 48 см. за посебни семејни настани, без промена на естетиката.
Димензии:
160/90 см
180/90 см
160/90+48 см
180/90+48 см
H: 76 см

Погледни и други модели